ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΗΛΕΙΑΣ 2007: ΓΚΡΙΖΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!!

ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ 2005
ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ &ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ
ΑΠΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ
Από τον Μάρτιο του 2005, είχε ενημερώσει ο διακεκριμένος Δημοσιογράφος της Ομογένειας, Εκδότης της Βορειοαμερικανικής Εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΔΕΣ» και Πρόεδρος του Συμβουλίου Συντακτών Ξενόγλωσσου Τύπου Καναδά κ. Θωμάς Σάρας την Ελλάδα, για ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ!!!
Τους εμπρησμούς – όπως υποστηρίζει κατηγορηματικά ο κ. Σάρας - είχαν σχεδιάσει οργανωμένοι, ακραίοι και φανατικοί κύκλοι Σκοπιανών του Εξωτερικού, που προφανώς μετά την επιτυχή τέλεση των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ στην Αθήνα το 2004 και την τεράστια προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού, στοχοποίησαν Αθήνα και Αρχαία Ολυμπία, θέλοντας να εκδικηθούν την Ελλάδα!
► ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ: «Τον Μάρτη του 2005, αφηγείται ο κ. Σάρας, βρέθηκα στην πρωτεύουσα του Καναδά την Οτάβα, για υποθέσεις του Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά, μιας οργάνωσης της οποίας έχω την τιμή να προεδρεύω τα τελευταία δώδεκα χρόνια.
Σε κάποια στιγμή της επίσκεψης μου συνάντησα δύο ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Διπλωματικής Αποστολής στην Καναδική πρωτεύουσα, με τα οποία αντάλλαξα ορισμένες σκέψεις γύρω από τις εξελίξεις με την υπόθεση της τελικής ονομασίας των Σκοπίων και τα Τουρκικά. (σ.σ. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον ίδιο τον Έλληνα Πρέσβη και τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας!!!)
Κατά την διάρκεια εκείνης της συνάντησης δήλωσα στους συνομιλητές μου ότι “σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου, μέλη των οργανώσεων “Παιδιά του Αιγαίου (Belgatsi)”, με την πιθανή συνεργασία των “Ενωμένων Μακεδόνων”, των τμημάτων Αυστραλίας και την συμπαράσταση εκείνων στον Καναδά, μελετούσαν σχέδιο πυρπόλησης της Πελοποννήσου και κυρίως της Αρχαίας Ολυμπίας, σε μια προσπάθεια εκδίκησης........


για τα “καμένα χωριά του Μακεδονικού κάμπου κατά την διάρκεια του εμφύλιου, και διαμαρτυρίας για το ότι οι Ελληνικές αρχές απαγορεύουν σε πολλούς από αυτούς να επισκεφθούνε τα πατρικά τους σπίτια, και τέλος για τα εμπόδια που προβάλλει η Ελληνική Διοίκηση στην ονομασία των Σκοπίων σαν Μακεδονίας.”
Βασικοί στόχοι τους – αποκάλυψε τότε στους υψηλούς Έλληνες συνομιλητές του ο κ. Σάρας- είναι η Αθήνα και η Αρχαία Ολυμπία!!! Επειδή πιστεύουν ότι με το κάψιμο της Ολυμπίας θα τραβήξουν τη προσοχή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της διεθνούς κοινότητας και ότι έτσι θα περάσουν το μήνυμα της διαμαρτυρία τους στην διεθνή κοινή γνώμη!!!
Κλείνοντας δε εκείνη τη συζήτηση τους παρακάλεσα να ειδοποιήσουν αμέσως τις υπεύθυνες Υπηρεσίες Ασφάλειας της Ελλάδας, πριν είναι αργά! Έλαβα την διαβεβαίωση ότι επρόκειτο να ενεργήσουν αμέσως και τους άφησα με ήσυχη την συνείδησή μου ότι όλα επρόκειτο να πάνε καλά»…
«“AL-SKOPIA” ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
► ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: «Περί τα τέλη του 2004 (σ.σ. μετά την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα) πληροφορήθηκα - συνεχίζει ο κ. Σάρας - ότι τα μέλη της μαχητικής οργάνωσης των σλαβόφωνων αυτοαποκαλούμενων “Μακεδόνων”, “Παιδιά του Αιγαίου” τμήμα Αυστραλίας, είχαν συντάξει μελέτη για το πώς θα μπορούσαν να πυρπολήσουν τον ελληνικό κάμπο και τις Κωμοπόλεις, προκειμένου να εκδικηθούν την Ελληνική Διοίκηση για την “σκληρή πολιτική” της εναντίον τους (σ.σ. που δεν τους επιτρέπεται η είσοδός τους στην Ελλάδα).
► ΠΩΣ «ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ»: “Μα είναι δυνατόν να μπορεί κάποιος να κάνει κάτι παρόμοιο;” τους είχα ρωτήσει τότε. Τι κάνουν οι αρχές ασφάλειας της Ελλάδας και δεύτερον πώς θα περάσετε τα σύνορα, εφ’ όσον δεν σας επιτρέπουν την είσοδο;”…
Ομολογώ ότι η απάντηση με κατέπληξε:
«ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ»
Φωτιές, τόνισε ο ομιλητής μου, βάζουμε τα τελευταία χρόνια, χωρίς ωστόσο κανένας στην Αθήνα να μπορεί και να το φαντασθεί! Αυτοί συνεχίζουν να ψάχνουν για “οικοπεδοφάγους” και συνέχισε, “έχουν την πλάκα τους οι Έλληνες καθώς ζουν στους κόσμους της δικής του φαντασίας”...
«ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ»
Και τότε ακριβώς μου αποκάλυψε ότι, “ειδική Διοργανωτική Επιτροπή διαπραγματευόταν με Ομάδες Αλβανών κακοποιών στοιχείων και ταραξιών που μισούσαν την Ελλάδα, και οι οποίες έναντι γερής αποζημίωσης θα είχαν αναλάβει να φέρουν σε πέρας το έργο!!!
«ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΣ»
“Παράλληλα έχουμε και τους ανθρώπους μας μέσα στην Ελλάδα και εκείνους που έχουν το προνόμιο να μπουν στη χώρα, όλοι αυτοί πρόκειται να συντονισθούν για να επιτύχει ο στόχος μας. Η καταστροφή της Αθήνας και τέλος της Ολυμπίας”!!!
Μα γιατί της Ολυμπίας; τόλμησα να ρωτήσω.
“Επειδή η περιοχή είναι Παγκόσμιο Σύμβολο και έτσι θα τραβήξει την προσοχή των Μέσων Ενημέρωσης όλου του κόσμου, έτσι το μήνυμά της διαμαρτυρίας μας θα περάσει σε κάθε κοινότητα και η ενημέρωση της κοινής γνώμης θα είναι απόλυτη”, ήταν η απάντηση που έλαβα»!!!
ΚΑΤΟΠΤΕΥΣΗ
Σύμφωνα, εξ άλλου, με πληροφορίες που συγκέντρωσε ο Έλληνας Εκδότης, από διάφορες πηγές, «οι εμπρηστές έστειλαν στην Ελλάδα ειδικούς στον τομέα των πυρκαγιών για να μελετήσουν το έδαφος και την φυσική δομή της περιοχής, προκειμένου να επιφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή ζημία με την προσχεδιασμένη προσπάθεια!!!
Πράκτορες τους στάλθηκαν να εργαστούν σε διάφορες γεωργικές επιχειρήσεις της περιοχής, κυρίως καλλιεργειών ελιάς, οι οποίοι θα βοηθούσαν για την επιτυχία του σκοπού»!
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ
Επίσης, όπως αποκαλύπτει ο κ. Σάρας «το Δεκέμβρη του 2005, ξαφνικά εμφανίστηκε σε φιλική ηλεκτρονική σελίδα των “Ενωμένων Μακεδόνων” των ΗΠΑ, μια περίεργη δήλωση η οποία έλεγε ότι “ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ανθρώπου τους από το Τορόντο... “περιμένετε και θα ακούσετε σοβαρά γεγονότα που θα συμβούν στους Έλληνες της Ελλάδας...
Το μήνυμα αυτό ξαφνικά αφαιρέθηκε από αυτήν την ηλεκτρονική σελίδα την ημέρα
που εμφανίσθηκαν οι πυρκαγιές στην Αθήνα και έκτοτε δεν ξαναμπήκε σε αυτήν την ηλεκτρονική σελίδα»!!!
ΕΡΑΝΟΙ
Σύμφωνα πάντα, με τις πηγές του κ. Σάρα, «τα τελευταία χρόνια διοργανώθηκαν μια σειρά από εκδηλώσεις και πραγματοποιήθηκαν έρανοι για την συλλογή χρημάτων, την διακίνηση των πρακτόρων του κινήματος, την αγορά εκρηκτικών υλών και άλλων απαραίτητων για μια επιχείρηση του είδους!!!
Για τον λόγο αυτό, εξ άλλου, συντάχθηκε ειδική μελέτη και τα πάντα κινήθηκαν μέσα στα πλαίσια αυτής της μελέτης»!
ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
«Όταν το Καλοκαίρι του 2007, άρχισαν να καίγονται οι δασικοί πνεύμονες της Αθήνας, οι τρομοκράτες παρακολουθούσαν από κοντά την όλη επιχείρηση, συνεχίζει.
Όταν τελικά διαπίστωσαν ότι καμία υπηρεσία δεν κατόρθωσε να υποψιαστεί το παραμικρό και παρακινούμενοι από την ξηρασία και τη ζέστη που “κτύπησε” την περιοχή, κρίθηκε ότι αυτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία.
Βασικά προτίμησαν τον Αύγουστο, επειδή την περίοδο αυτή τα ελαιόδεντρα είναι γεμάτα καρπούς έτοιμους για συλλογή. Οι ελιές αυτές είναι γεμάτες λάδι»…
Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΦΗΣ
«Οι πρώτες ειδήσεις για την εκτέλεση του σχεδίου έφθασαν στα μέλη των συνωμοτών μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής σελίδας, όπως εμφανίζεται από τις σελίδες της ακόμα και σήμερα.
Εάν θελήσει κάποιος να μελετήσει τα μηνύματα που φεύγουν από τα κείμενα που φιλοξενεί, εύκολα θα αντιληφθεί το μίσος και την εμπάθεια, την χαρά και την κακία εκείνων που γράφουν, για τη μεγάλη δοκιμασία του Έλληνα γεωργού της Πελοποννήσου!
Υπάρχει μάλιστα άτομο το οποίο τους ενημέρωνε συστηματικά από την Αθήνα με το ψευδώνυμο SouthernNeighbour, ο οποίος ύστερα από κάθε μήνυμα του αναφέρεται στη γνωστή φράση του Βολταίρου: “μολονότι δεν συμφωνώ μαζί σου, σε διαβεβαιώ ότι θα δώσω και τη ζωή μου εάν χρειαστεί για να έχεις το δικαίωμα να εκφράζεσαι ελεύθερα”…
Ένα δεύτερο περίεργο μήνυμα αναφέρει: “Στο όνομα του αίματος και του ήλιου, του ξίφους και του όπλου, ο Χριστός προστατεύει αυτόν τον στρατιώτη, ο οποίος είναι καθαρόαιμος Μακεδόνας”! (www.maknews.com/forum)»!!!
ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ
Τέλος, σύμφωνα πάντα με τον κ. Σάρα «γνώστες των σχεδίων ήταν αξιωματούχοι της “Μακεδονικής Εκκλησίας”, καθώς και υπεύθυνοι της διεύθυνσης Απόδημων “Μακεδόνων”, του Υπουργείου Εξωτερικών της Σκοπίων»!
Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις του έμπειρου και καταξιωμένου Έλληνα Δημοσιογράφου από τον Καναδά, άριστου γνώστη της σκοπιανικής προπαγάνδας, μεθοδολογίας και της διεθνούς οργάνωσής τους, αναδεικνύουν την ανικανότητα της Ελλάδος, στο να σκέφτεται, να προετοιμάζεται, να αμύνεται και όταν ακόμα έχει την πληροφόρηση!
Μια τέτοια σοβαρή πληροφορία, σε κάθε άλλη χώρα, θα δημιουργούσε άμεσο συναγερμό και μηχανισμούς άμυνας, αφού αφορά στην ουσία σοβαρές εγκληματικές, τρομοκρατικές ενέργειες, κατά της ασφάλειας και της σταθερότητας της χώρας, των φυσικών και πολιτισμικών μας Μνημείων!
Οι πολλές ταυτόχρονα εμπρηστικές επιθέσεις, το ανάγλυφο-ντοκουμέντο των οποίων δείχνει απόλυτα οργανωμένο και μελετημένο σχέδιο, καταγράφηκε στη συνείδηση όλων ως βαρύτατο Πολεμικό Χτύπημα! Ως Γκρίζος Καταστροφικός Τρομοκρατικός Πόλεμος! Και από ότι φαίνεται ήταν! Όχι από την «Αλ- Κάιντα» φυσικά, αλλά από την «Αλ-Σκόπια»!-
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ»

Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ είχε δημοσιεύσει τη χαρακτηριστική φωτογραφία, που δείχνει άντρα του UCK να εκπαιδεύεται στα βουνά στη χρήση του RPG-7 που αφθονεί στην περιοχή Κοσσόβου -Τετόβου! Τέτοια όπλα έχουν μπει κατά δεκάδες, σαν τα ουίσκι στα Σκόπια και πωλούνται και ενοικιάζονται, αυτά και οι άνεργοι χειριστές τους!
Με τέτοιο όπλο είχε χτυπηθεί η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ στην Αθήνα, από έμπειρο και ψύχραιμο χειριστή!
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Από την άλλη μεριά όμως, όλα αυτά ανοίγουν αυτόματα και τον ΦΑΚΕΛΟ της ανεξιχνίαστης ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ στις 12 Ιανουαρίου 2007!

Το χτύπημα εκείνο με βλήμα από RPG-7, είχε γίνει ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Μόνο το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ είχε τότε επισημάνει το γεγονός και επέμενε ότι συνδέεται άμεσα η Τρομοκρατική Επίθεση με το Σκοπιανικό και ότι το βλήμα λογικά προήλθε από τα Σκόπια μέσω της διόδου του Τετόβου, όπως «κατέληξαν» έπειτα και οι έρευνες των διωκτικών αρχών!!!
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίμιτς είχε κληθεί τότε στην Αθήνα για να του ασκηθεί αυστηρή σύσταση ώστε να πιέσει τα Σκόπια να αλλάξουν το όνομα και να επανορθώσουν για την ονομασία του Αεροδρομίου τους σαν «Μέγας Αλέξανδρος»! Το χτύπημα όμως έφερε σε απολογητική θέση την Ελλάδα και ανακούφισε τα Σκόπια, που ξεγλίστρησαν για άλλη μια φορά…
Μήπως τελικά όλες αυτές οι απίστευτες εχθρικές ενέργειες, οι τόσο καταστροφικές και εγκληματικές για την πατρίδα μας, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί;
Μήπως οι 66 ΝΕΚΡΟΙ θα είχαν γλιτώσει;
Μήπως η πρωτοφανής οικολογική και οικονομική καταστροφή της Πελοποννήσου θα είχε αποφευχθεί;
Μήπως ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας θα είχε σωθεί;
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ «ΜΙΣΟΣ»!
Μήπως μπορούμε να προλάβουμε και άλλους ή παρόμοιους στόχους; Που δεν μπορούν να αναφερθούν δημόσια;
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ συμμετρική ΑΠΕΙΛΗ ασύμμετρων διαστάσεων;
Και ασύμμετρης κρατικής αδιαφορίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου