ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

YΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ........RYAN GIGGS!

Πάνε 17 χρόνια από τότε που ο Ράιαν Γκιγκς και ο Πολ Σκόουλς ξεκίνησαν ένα ματς μαζί στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ. Και παραμένουν το ίδιο καταλυτικοί, όπως τότε ακόμα και τώρα που η συνολική ηλικία τους είναι... 75 ετών!  
 Ο Γκιγκς ειδικά που συμπλήρωσε 900 ματς έβαλε ακόμα μία φορά ένα γκολ που είναι σημαντικό, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις με τη Νόριτς. Μόνο 10 ματς από τα 148 στα οποία έχει σκοράρει για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Ουαλός κατέληξαν σε ήττα, ακόμα ένα δείγμα της συμβολής του! Ο άνθρωπος αυτός είναι ένα θαύμα της φύσης.
 Μπορεί να διαφωνήσει όποιος θέλει λέγοντας πως με την μπάλα στα πόδια ήταν καλύτεροι παίκτες από αυτόν ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο Τζορτζ Μπεστ και ο Ντένις Λόου, αλλά κανείς δεν υπήρξε τόσο καθοριστικός για τον σύλλογο όσο αυτό το παλικάρι. Μην ξεχνάμε πως από το 1991 που πρωτόπαιξε, η Γιουνάιτεντ βιώνει το κορυφαίο διάστημα της ιστορίας της.
 Πριν από τον Γκιγκς από το 1969 και για 22 χρόνια είχε πάρει μόλις τέσσερα Κύπελλα Αγγλίας! Από τότε  κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και από το 1997 και μετά τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη, οπότε και μόνο να σκεφτεί κανείς πως αυτά τα 900 ματς είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο είναι κάτι ασύλληπτο, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς πως σε 763 από αυτά ξεκίνησε βασικός! Βαθιά υπόκλιση σε αυτό το τεράστιο ταλέντο που εξελίχτηκε σε έναν αληθινά σπουδαίο παίκτη.
ΠΗΓΗ: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου