ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

KATΕΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ



Από σήμερα μπορούν  να πάρουν  στα χέρια τους τα σχολικά βιβλία της φετινής χρονιάς, όσοι μαθητές και γονείς ενδιαφέρονται χωρίς να χρειασθεί να ψάξουν και να καταφύγουν σε πολυέξοδες λύσεις.
Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού και μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του «Ψηφιακού Σχολείου» του υπουργείου Παιδείας στη διεύθυνση http:digitalschool.minedu.gov.gr,του υπουργείου , οι μαθητές μπορούν να έχουν στην οθόνη του υπολογιστή τους  και βεβαίως να τυπώσουν - το σύνολο των σχολικών εγχειριδίων, χωρίς πρόβλημα.
Βήμα βήμα ο μαθητής μπορεί να «ανοίξει» τα βιβλία και «φυλλομετρώντας» το περιεχόμενο να ξεκινήσει τη μελέτη των σχολικών βιβλίων, πριν ακόμα να χτυπήσει το κουδούνι.
Επιπλέον,  όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Παιδείας, από τη Δευτέρα όλοι μαθητές γυμνασίου και λυκείου θα έχουν ένα dvd στην τσάντα του , όπου θα εμπεριέχεται το σύνολο των γνωστικών αντικειμένων που θα διδαχθούν, ενώ στους μαθητές του δημοτικού η διδασκαλία θα γίνεται με dvd που θα χειρίζεται ο δάσκαλος.

Πηγή:Protothema.gr
ΣΧΟΛΙΟ:Πάλι βρήκαν τρόπο να κουκουλώσουν το θέμα και φυσικά να γλιτώσουν γραφική ύλη τα σχολεία αφού θα δώσουν την ύλη σε φωτοτυπίες μέχρις ότου ..............έρθουν τα βιβλία στους μαθητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου