ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Λουκέτο στο ΤΕΙ Πειραιά


Με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης χθες , το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά (Τ.Ε.Ι.) "αναστέλλει την εκπαιδευτική και διοικητική λειτουργία του τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Απριλίου 2011, λόγω ανεπαρκούς χρηματοδότησης από το αρμόδιο Υπουργείο" (15.450.000€ δόθηκαν το 2008, 13.040.000€ δόθηκαν το 2010 και μόλις 7.400.000€ δόθηκαν για το 2011). 
   Με την χρηματοδότηση του έτους 2011 δεν μπορεί να καλύψει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του σε υπηρεσίες φύλαξης, καθαριότητα, τους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, φυσικού αερίου και σε......... προμήθεια αναλώσιμων υλικών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαστηρίων.
   Το προσωπικό του Τ.Ε.Ι. Πειραιά τις πιο πάνω ημερομηνίες θα βρίσκεται στο Ίδρυμα για ανοιχτή συζήτηση σε θέματα που αφορούν το Τ.Ε.Ι.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου