ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Βγήκαν στο σφυρί οι πρώτες 6 ΔΕΚΟ

Ιπποδρομίες, φυσικό αέριο, ΟΤΕ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Αγροτική Τράπεζα και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πήραν το δρόμο της αποκρατικοποίησης. 
Στη προχθεσινή άτυπη συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής συζητήθηκε η πώληση του 31% της ΔΕΠΑ (αέριο) ενόψει της μελέτης του Συμβούλου μετά το Πάσχα για το τι τελικά θα πωληθεί. Εκπρόσωποι της γαλλικής εταιρείας ιπποδρομιών PMU εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην πρώτη συνάντησή τους με τον υπουργό Οικονομικών για τον ΟΔΙΕ. Ειδικό τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας συναντήθηκε χθες με το γραμματέα Αποκρατικοποιήσεων σχετικά με την πώληση του εμπορικού τμήματος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και τη μείωση του ποσοστού σε Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Αγροτική. Η διυπουργική συζήτησε, μεταξύ άλλων, τις υποθέσεις του ΟΤΕ και του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού. Τον Μάιο ανακοινώνονται οι πρώτοι Σύμβουλοι για τα εκποιούμενα ακίνητα του Δημοσίου και τον Ιούνιο οι Σύμβουλοι για όλες τις επιχειρήσεις και τη δημόσια περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου