ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

TOYΣ ΡΑΝΤΙΣΑΝ ΜΕ .....ΣΠΡΕΊ΄!

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010 09:12 .Για μια βόλτα βγήκαν οι άνθρωποι και όταν γύρισαν βρήκαν τους... «μουσαφιρέους» μέσα στο σπίτι τους! Συνέβη στην Κυλλήνη. Ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού τους, βλέπουν μπροστά τους δύο διαρρήκτες. Πριν καλά καλά συνέλθουν από το σοκ, οι άγνωστοι τους έριξαν σπρέι στα μάτια και εξαφανίστηκαν. Όταν ο 60χρονος και η γυναίκα του μπόρεσαν, μετά από αρκετή ώρα, να συνέλθουν, κάλεσαν την Αστυνομία η οποία και ερευνά για τον εντοπισμό τους. Οι διαρρήκτες πάντως πριν φύγουν πρόλαβαν να πάρουν ένα ρολόι αντρικό και μερικά μπιζού.
Στα Βυτινέϊκα
άγνωστοι, για δεύτερη φορά, άδειασαν ολόκληρο εργοτάξιο παίρνοντας ανταλλακτικά φορτηγών, πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων και εργαλεία. Ζημιά γύρω στα 60.000 ευρώ!
Στον Πύργο
στη λαϊκή αγορά ξαναχτύπησαν «ελαφροχέρηδες». Θύμα τους μια μικρομάνα που πήγε να κάνει τα ψώνια της έχοντας μαζί της και το καροτσάκι με το μωρό της. Για δευτερόλεπτα ακούμπησε την τσάντα της πάνω στο καροτσάκι και η τσάντα έκανε φτερά... Μέσα είχε 40 ευρώ και την αστυνομική της ταυτότητα.
Στη Νέα Μανολάδα
με τη μέθοδο της απασχόλησης, άγνωστος πήρε από ανταλλακτήριο συναλλάγματος, την ώρα που ο ιδιοκτήτης εξυπηρετούσε άλλον «πελάτη», 2000 ευρώ και έφυγε σαν... κύριος.

ΠΗΓΗ:iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου