ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο εκλεκτός φίλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ  αποφάσισε να συμμετάσχει στα κοινά του Δήμου Περιστερίου με την παράταξη του Κώστα Λαλένη, ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, με πρωταρχικό του σκοπό να συμβάλει σ' ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας από το πολιτικό μετερίζι αφού όντας επιτυχημένος επιστήμων (γιατρός) είναι καθημερινά δίπλα
 στους  δημότες και συνανθρώπους του.
Ο Παναγιώτης Παπαδάτος είναι γιατρός χειρουργός-Παίδων, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν χειρουργός στο ΙΚΑ Περιστερίου από το 1994 έως και σήμερα.
Υπηρετώντας το δημόσιο σύστημα υγείας εργάστηκε ως χειρουργός στο Τζάνειο  νοσοκομείο  και ως χειρουργός Παίδων στο νοσκομείο παίδων Αγία Σοφία.
Ο Παναγιώτης Παπαδάτος γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει μόνιμα στο Περιστέρι.¨ Έχει δύο κόρες και έναν γιο και αγωνίζεται με συνέπεια και ηθική για ένα καλύτερο αύριο για όλα τα παιδιά.Συμμετέχει ενεργά στα κοινά του Περιστερίου δίπλα στον Κώστα Λαλένη και στις προηγούμενες πολιτικές αναμετρήσεις μαζί με τους δημότες Περιστερίου στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας.
Εγώ προσωπικά του εύχομαι να πετύχει τους πολιτικούς του στόχους και αν έχει τον ίδιο ζήλο όπως και ως γιατρός τότε η πολιτική του πορεία σίγουρα θα είναι επιτυχημένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου